Supersnel je rijbewijs ?

Sommige mensen willen graag in een korte periode hun rijbewijs halen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn; je hebt snel je rijbewijs nodig, je hebt liever intensief les, je wilt zodra je 18 bent zo snel mogelijk kunnen autorijden.

Om te kunnen bepalen hoeveel lessen je nodig hebt doen we een vrijblijvende proefles. Dit is een les waarbij we onderzoeken wat je kennis en vaardigheden op het gebied van verkeer, veiligheid en beheersing van het voertuig zijn. Dit geeft ons de gelegenheid een inschatting te maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Deze proefles kost €20.

Het is mogelijk om een snelle opleiding te spreiden over een aantal weken. We stellen een lesschema voor je op aan de hand van de proefles. We adviseren om maximaal 2 x 1 ½ uur per dag lessen te volgen. Te lang achter elkaar lessen verminderd de concentratie en het leervermogen daarom is een pauze noodzakelijk. Een spoedopleiding heeft alleen zin als jij redelijk snel kunt leren rijden. Dat betekent: urenlang luisteren opletten, nadenken, informatie verwerken en oefenen. Natuurlijk kun je ook 1, 2 of 3 keer per week lessen. Je rekent dan per les af bij de instructeur en dat is een groot voordeel, want dan spreid je niet alleen de lessen, maar ook de kosten van je rijopleiding!

 

In je eigen tempo ?

Als je in een rustiger tempo je rijbewijs wilt halen is een proefles niet nodig. Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend een proefles aanvragen om te kijken of de rijopleiding wel geschikt voor je is.

In onderling overleg bepalen we hoeveel lessen je per week volgen wil. Ons advies is om minimaal 2 x per week een les van 1 1/2 uur te nemen. Een voordeel van deze werkwijze is dat de kosten over een langere periode worden verspreidt. Het is ook mogelijk om 1 keer per week te lessen, dat betekent wel dat je er dan langer over doet. Je vorderingen worden wekelijks bijgehouden op je leskaart en besproken. Hieirdoor heb je zelf ook inzicht in je eigen leerontwikkeling.

Snel contact

Intresse, proefrit of meer info ?

Bel snel: 0031 (0)6 52 462 390

Of stuur een email naar: info@autorijschoolalpha.nl